Hvordan kan kundene betale i min butikk?

Epla legger til rette for betalingsløsninger som passer for deg og dine kunder – du kan velge en eller flere av følgende betalingsmetoder:

• PayPal: Dette lar kundene dine betale med kredittkort. Dette er det mest sikre og fleksible alternativet for både deg som selger og kundene dine.

• Postoppkrav: Blankett for postoppkrav fylles ut på postkontoret, og beløpet kunden skal betale kommer direkte inn på konto via Posten. Kunden må betale postoppkravsgebyr i tillegg til vanlig porto.

• Faktura: Ved fakturabetaling sender du faktura på e-post, eller legger ved en regning som giro i pakken. Om du velger giro er du selv ansvarlig for å lage og skrive ut denne.

• Privat oppgjør: Ved bruk av "Privat oppgjør" tar selgeren kontakt med kunden med betalingsdetaljer. Det vanligste nå er å gi kunden beskjed om å sende oppgjøret med Vipps. Husk å oppgi ditt telefonnummer eller Vipps-nummer (dersom du er bedriftsbruker) som betalingen skal gjøres til. En annen mulighet er å gi kunden et kontonummer og beløpet som skal betales med en bankoverføring og sette en betalingsfrist på f.eks. en uke.

For "privat oppgjør" anbefaler vi at du venter med å sende varen til du har registrert at betalingen er mottatt.

Kunder som handler på Epla.no kan velge produkter fra alle Epla-butikkene, legge varene i handlekurven sin, og gå videre til kassen for å betale. Kunden kan velge forskjellige betalingsalternativer for hver av Epla-butikkene kunden handler fra.