Hvordan åpner jeg Eplabutikk?

Vi har laget en enkel og grei instruksjonsvideo som forklarer deg alt du trenger å vite om å åpne Eplabutikk. Den er ikke helt oppdatert, da vi har hatt et redesign av siden etter den ble laget, men det er ganske likt.

Se den her: https://www.youtube.com/watch?v=0cp5smY1gwA&feature=plcp

På registreringssiden for ny butikk kan du lese kort og greit om hvordan butikk på Epla fungerer: epla.no/shops/new/

Her kan du lese om vilkår og brukerbetingelser: epla.no/vilkar/

Du finner også spørsmål og svar på det meste i vår kunnskapsdatabase her:
http://epla.uservoice.com/knowledgebase