Jeg skal reise bort og kan ikke følge med på butikken min

Dersom du skal reise bort eller for en periode ikke har tid til å passe på butikken din, kan du bruke funksjonen som heter "feriestenging".

Setter du butikken din til Feriestengt,  blir produktene dine ikke tilgjengelig i butikken og dermed ikke mulig å bestille. Når Feriestengingen avsluttes, vil produktene være på plass igjen.

Gå til "Administrer butikk" og klikk på fanen som heter "Feriestenging". Kryss av for å aktivere og skriv gjerne inn en liten tekst om hvorfor butikken er feriestengt eller når den åpner igjen. :)

Dette koster ikke noe ekstra og produktene legges bare inn i butikken igjen slik de var før feriestengingen.