Skip to content

Hva kan man selge på Epla?

Det er ulike regler for hva du kan selge på Epla, EplaMote, EplaSamler og EplaMateriell:

EplaHåndlaget kan du selge ting som er håndlaget og egendesignet: Selg ting som du selv har designet og laget for hånd. Håndlaget omfatter produkter som er laget av, montert av, eller betydelig endret av deg. Dersom du har formgitt produktet, men det er laget/montert/trykket av andre kan du likevel selge det i din Epla-butikk.

EplaMote kan du selge nye og brukte klær, sko, smykker, accessoirer, vesker, makeup og annet motetilbehør til både kvinner, menn og barn. Vintage: Mote med sjel og levd liv har en spesiell plass på EplaMote. Klær, sko, smykker og accessoirer som er over 20 år gamle og i god stand kan legges inn i vintage-kategoriene.

EplaSamler kan du selge samleobjekter, vintage og antikke gjenstander og bøker, musikk, film og spill. Samleobjekter: Tradisjonelle samleobjekter og unike gjenstander og kunst. Vintage og antikk: Ting som er over 20 år gamle og i god stand kan selges på EplaSamler som Vintage. Bøker, musikk, film og spill: Du kan selge dine nye og brukte spill, bøker, tegneserier, CDer, LP-plater, DVDer og Blu-Ray på EplaSamler.

EplaMateriell kan du selge alle typer kunst- og håndverksmateriell.

Vi har for øvrig skrevet et blogginnlegg som tar for seg dette temaet litt grundigere. Klikk her for å lese det.

Er du i tvil om det du lager kan selges på Epla kan du sende en e-post til oss på info@epla.no.


På Epla kan man IKKE selge:

Levende dyr, våpen, pornografisk materiale og alt som er forbudt å selge eller formidle ihht. Norsk lov og gjeldende regelverk. 

Merk at for en del produkter gjelder det særskilte sikkerhetskrav og -standarder. Det er selgers ansvar å holde seg orientert om gjeldende krav og sørge for at produkter som legges ut for salg overholder disse. Dette gjelder spesielt produkter rettet mot spedbarn/småbarn.

Generelt forbeholder Epla seg retten til å bedømme hvorvidt et produkt er passende for salg gjennom nettstedet og vil uten varsel kunne fjerne upassende produkter. Les mer i Våre Vilkår for bruk av nettstedet.

Feedback and Knowledge Base