Hvordan kan jeg betale for tingene jeg kjøper?

Epla tilbyr selgerne flere betalingsløsninger å velge mellom:

• PayPal: Dette lar deg betale med VISA/kredittkort.
  • Postoppkrav: Her betaler du hele bestillingen på postkontoret når du henter forsendelsen. Du må betale postoppkravsgebyr i tillegg til vanlig porto.
  • Faktura: Ved fakturabetaling mottar du enten en faktura på e-post eller en giro i pakken.
  • Privat oppgjør: Ved bruk av "Privat oppgjør" tar selgeren kontakt med deg med betalingsdetaljer. Det vanligste er å gi deg kontonummer, beløp og en betalingsfrist (f.eks. en uke). Selger sender deg varen når betalingen er registrert som mottatt på konto.