Hvordan kan jeg betale for tingene jeg kjøper?

Epla legger til rette for betalingsløsninger som passer for deg og dine kunder – du kan velge en eller flere av følgende betalingsmetoder:

- PayPal: Dette lar kundene dine betale med kredittkort.

- Postoppkrav: Blankett for postoppkrav fylles ut på postkontoret, og beløpet kunden skal betale kommer direkte inn på konto via Posten. Kunden må betale postoppkravsgebyr i tillegg til vanlig porto.

- Faktura: Ved fakturabetalung sender du faktura på e-post, eller legger ved en regning som giro i pakken. Om du velger giro er du selv ansvarlig for å lage og skrive ut denne.

- Privat oppgjør: Ved bruk av "Privat oppgjør" tar selgeren kontakt med kunden, med betalingsdetaljer. Det vanligste er å gi kunden kontonummer og sum som skal inn der, med en betalingsfrist på f.eks. en uke. Selger sender varen når betalingen er kommet inn på konto.

Kunder som handler på Epla.no kan velge produkter fra alle Epla-butikkene, legge varene i handlekurven sin, og gå videre til kassen for å betale. Kunden kan velge forskjellige betalingsalternativer for hver av Epla-butikkene kunden handler fra.