Kan jeg åpne flere butikker på Epla?

Du kan gjerne åpne mer enn én butikk på Epla.

Dersom du kun ønsker EplaBasic-konto, må butikkene opprettes med ulike brukere. Det vil si at du må opprette en helt ny bruker med en annen e-postadresse enn den du allerede har brukt til å åpne din første butikk. Du kan bruke samme PayPal-adresse på begge butikker, og du kan også endre e-postadressen til den nye butikken slik at all e-post fra Epla og kunder kommer til én e-postadresse.

Når du skal administrere butikkene dine må du logge inn med forskjellige brukere for hver butikk du har, og informasjon som f.eks salgstall, produkter o.l. vil ikke kunne overføres mellom de ulike butikkene i etterkant. Det blir beregnet provisjon og sendt ut separate fakturaer for de ulike butikkene.

Dersom du ønsker flere butikker på én bruker, kan du registrere deg med EplaPluss eller EplaSuper.

EplaPluss og EplaSuper gir deg mulighet til å ha inntil 3 butikker under en bruker og er utmerket for deg som ønsker å selge produkter som ligger i ulike segmenter og som ønsker å presentere de ulike produktsegmentene under hver sin paraply.

Det er en måneds oppsigelse på EplaPluss og EplaSuper. Ønsker du å bestille EplaPluss eller EplaSuper kan du gjøre det inne på Din Side under Planer og faktura.

Dersom du allerede har flere butikker og ønsker å oppgradere, kan du sende butikknavn og link til de tre butikkene du vil ha med til info@epla.no.

Gjeldende prisliste finner du her: https://epla.uservoice.com/knowledgebase/articles/49354-koster-det-noe-å-åpne-en-epla-butikk