Hvordan sletter jeg butikken min?

Det er to alternativer om du ønsker å slette butikken din.

1. For å sette butikken din inaktiv, kan du enkelt gjøre det ved å gå inn på Din butikk > Administrer butikk og fjern haken for Publisert. Når haken er borte, vil butikken og produktene dine bli borte fra Eplas sider. Dersom du ønsker å åpne butikken igjen, kan du gjøre det ved å krysse av for Publisert igjen. Dersom du tidligere har oppgradert til prisplanene EplaPluss eller EplaSuper, må du nedgradere til EplaBasic. Dette gjør du enkelt selv, fra "Planer og faktura" inne på din butikkaministrasjonsside. Det er helt kostnadsfritt å ha butikken liggende upublisert med EplaBasic.

2. For å slette butikken din helt, send e-post til info@epla.no

Feedback and Knowledge Base