Kan jeg deaktivere et produkt, og sette det akivt igjen?

Ja, det er mulig, men du må da bruke relanseringsknappen for å publisere det igjen. Vær obs på at relansering koster 2,50 med EplaBasic, 2,- med EplaPluss og 1,50,- med EplaSuper.

Om du skal reise bort eller delta på marked, har vi en fin funksojn som heter "feriestenging". Da blir produktene tatt bort fra butikken, men er på plass igjen som vanlig når du åpner igjen. Gå til "Administrer butikk" og klikk på fanen lengst til høyre, som heter "Feriestenging". Kryss av for å aktivere og skriv gjerne inn en liten tekst om hvorfor butikken er feriestengt eller når den åpner igjen. :)

Dette koster ingenting og produktene legges bare inn i butikken igjen slik de var før feriestengingen.