Spørsmål og svar

1. Om Epla

1. Hva er Epla?
    2. Hva er EplaMateriell?
    3. Hva er EplaMote?
    4. Hva er EplaSamler?
    5. Hva kan man selge på Epla?
  2. Kostnader ved Eplabutikk

1. Betaler jeg for flere i antall på ett produkt?
    2. Kan jeg deaktivere et produkt, og sette det akivt igjen?
    3. Hva koster det å opprette Eplabutikk?
  3. Generelt

1. I don´t live in Norway, can I still shop on Epla?
    2. Jeg bor ikke i Norge, kan jeg handle på Epla?
    3. Kan jeg få slettet en ordre og legge produktet ut på nytt hvis en kunde ikke betaler?
    4. Kan jeg selge ting jeg har laget etter andres mønster?
    5. Hvordan viser jeg produkter fra butikk eller ønskeliste på min blogg?
  4. Handle på Epla

1. Det ble registrert feil leveringsadresse i ordrebekreftelsen, hva gjør jeg?
    2. Får jeg en bekreftelse når jeg kjøper noe?
    3. Hva er PayPal?
    4. Hvordan kan jeg betale for tingene jeg kjøper?
    5. Jeg har en PayPal-konto allerede, kan jeg bruke den på Epla?
  5. Åpne butikk

1. Hvordan åpner jeg Eplabutikk?
    2. Hva er butikkens nettadresse / URL?
    3. Hva er en slug?
    4. Hva skriver jeg i butikkbeskrivelsen?
    5. Hva skriver jeg i Om butikken?
  6. Bruker og brukerkonto

1. Hvordan lager jeg brukerkonto?
    2. Bilder
  7. Legge ut produkter

1. Er det lov til å legge ut produkter uten pris eller andre produktoppføringer som ikke er for salg?
    2. Hva bør jeg ha med i produktbeskrivelsen?
    3. Hva skal prisen jeg legger ut produktet for inkludere?
    4. Hvor kan kunder finne mine produkter?
    5. Hvor lenge kan et produkt ligge ute på Epla?
  8. Bilder

1. Hva er "hovedbilde"?
    2. Hva slags format skal bildene være i?
    3. Hvor store skal bildene være?
    4. Hvordan får jeg fine produktbilder?
    5. Hvordan lager jeg et toppbilde i riktig størrelse?
  9. Avgifter: MVA og Kunstavgift

1. Hvilke regler gjelder for kunstavgift?
    2. Hvilke regler gjelder for Merverdiavgift (moms)?
    3. Hvorfor må jeg oppgi om prisen inkluderer MVA eller kunstavgift?
    4. Jeg driver bedrift og er avgiftspliktig - skal jeg skrive inn pris inkludert MVA eller ikke?
    5. Jeg maler bilder på hobbybasis, må jeg betale kunstavgift?
  10. Frakt

1. Hva blir frakten hvis kunden velger postoppkrav?
    2. Hvor finner jeg priser på porto?
    3. Hvordan beregnes fraktkostnader?
    4. Hvordan fungerer Frakt med annen gjenstand?
    5. Jeg vil gi gratis frakt på alle ekstra produkter, kan jeg det?
  11. PayPal

1. Jeg har kun fått ordrebekreftelse fra PayPal, det er ingenting under "mine salg" og den kjøpte varen ligger fortsatt i butikken. Hva har skjedd?
    2. Under "Mine salg" står status som "Venter på bekreftelse på betaling." Hva betyr det?
  12. Salg og Betaling

1. Hva er PayPal?
    2. Hva koster det å bruke PayPal?
    3. Hvordan åpner jeg en PayPal-konto?
    4. Hvordan får jeg beskjed om at noen har kjøpt noe av meg?
    5. Hvordan fungerer "privat oppgjør"?
  13. Alle artikler

1. Hva er Epla?
    2. Hvordan lager jeg brukerkonto?
    3. Det ble registrert feil leveringsadresse i ordrebekreftelsen, hva gjør jeg?
    4. Er det lov til å legge ut produkter uten pris eller andre produktoppføringer som ikke er for salg?
    5. Hvilke regler gjelder for kunstavgift?